Werkplaats Wattstraat 80 3335 LV Zwijndrecht
Postadres Jeroen Boschlaan 52 3331 HS Zwijndrecht

KvK: 59.32.96.53

BTW: NL 2068 42223 B01

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Uw wensen en budget staan centraal

We beginnen altijd met een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken en de huidige ruimte te inspecteren. Vervolgens krijgt u van ons een advies over wat er mogelijk is - en we zeggen het ook eerlijk als iets niet mogelijk is. Uiteraard houden we rekening met uw budget bij het opstellen van de offerte. Als de offerte akkoord is, dan gaan we aan de slag!

Bouwtekeningen, vergunningsaanvragen, prefab onderdelen, snelle installatie, alles schoon achterlaten - onze werkwijze is erop gericht om de ‘overlast’ bij u thuis zoveel mogelijk te beperken.

Certificeringen en garantie

Certificeringen en garantie

Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit

PDK Bouw werkt uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit. Dat wil zeggen: ons hout heeft het FSC keurmerk en onze kozijnen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uiteraard geven wij garantie op de door ons geplaatste dakkapellen, dakopbouwen, kozijnen en ander materiaal. Denk aan hang- en sluitwerk (2 jaar), afdichting en rubbers (5 jaar), isolatieglas, EPDM dakbedekking, hoekverbindingen en kleur van de kunststof profielen (ieder 10 jaar).

Daarnaast hebben al onze specialisten een erkende opleiding gevolgd. Wij zijn er trots op een erkend leerbedrijf te zijn voor vele leerlingen. Zo kunnen we onze kennis overdragen aan de volgende generatie bouwers. Voor enkele werkzaamheden schakelen wij een vertrouwde specialist uit ons netwerk in. Denk aan het aanleggen van een stopcontact of aanpassingen aan de dakgoot.

Wil je meer weten over PDK Bouw of heb je interesse om stage te lopen bij ons? Neem gerust contact op voor meer informatie.