Werkplaats Wattstraat 80 3335 LV Zwijndrecht
Postadres Jeroen Boschlaan 52 3331 HS Zwijndrecht

KvK: 59.32.96.53

BTW: NL 2068 42223 B01

Dakopbouw bouwtekening en vergunning

Dakopbouw bouwtekening en vergunning

Al het papierwerk uit handen genomen

Omdat het bij een dakopbouw gaat om veranderingen aan zowel de dakconstructie als het aangezicht van de woning, is er altijd een bouwvergunning nodig. PDK Bouw maakt voor u een gedetailleerde bouwtekening en kan ook het indienen van de vergunningsaanvraag bij de gemeente uit handen nemen.

Prefab dakopbouw

Prefab dakopbouw

Binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst

Het lijkt onmogelijk, maar ook een complete dakopbouw kan door PDK Bouw binnen één dag wind- en waterdicht opgeleverd worden. Dit is mogelijk doordat de onderdelen van de houtskeletbouw bij ons in de werkplaats prefab gemaakt worden. Zo kunnen we veel voorbereiden en kunnen we op de dag van installatie efficiënter werken.

Afwerking van uw nieuwe dakopbouw

Afwerking van uw nieuwe dakopbouw

Zelf de afwerking doen of uitbesteden aan PDK

Hoe lang het duurt tot uw dakopbouw volledig gereed is, hangt af van het gewenste afwerkingsniveau. Kiest u ervoor om bijvoorbeeld zelf elektra aan te leggen, isolatiemateriaal te plaatsen en te schilderen? Dat is mogelijk. Maar u kunt de afwerking ook uitbesteden aan PDK Bouw en de specialisten uit ons netwerk. Zo bent u verzekerd van een snelle, professionele afwerking zonder zelf de handen uit de mouwen te hoeven steken. Wel zo makkelijk!

Wilt u een dakopbouw op uw platte dak laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact op met PDK Bouw. Wij adviseren u graag en maken een offerte op maat.