Werkplaats Wattstraat 80 3335 LV Zwijndrecht
Postadres Jeroen Boschlaan 52 3331 HS Zwijndrecht

KvK: 59.32.96.53

BTW: NL 2068 42223 B01

Aanbouw of uitbouw realiseren

Aanbouw of uitbouw realiseren

Meer ruimte zonder te verhuizen

Een grotere woonkamer, extra hobbyruimte, speelkamer, kantoor of werkplaats. De mogelijkheden van een aanbouw of uitbouw zijn bijna eindeloos. PDK Bouw helpt zowel particulieren als bedrijven om hun pand aan te passen aan veranderende woon- en werkwensen. Wij kunnen uw bouwproject van begin tot eind faciliteren. Van het ontwerpen van uw aanbouw en indienen van de vergunningaanvraag bij de gemeente tot het realiseren van de aanbouw inclusief op maat gemaakte kozijnen. Met onze jarenlange bouwervaring en de kennis van de specialisten in ons netwerk bent u verzekerd van een efficiënte werkwijze, waarbij iedereen weet waar hij aan toe is.

Nieuwbouw van huis of bedrijfspand

Nieuwbouw van huis of bedrijfspand

Uw bouwproject een groot succes

In eigen beheer een nieuwe woning of bedrijfspand laten bouwen is een enorm project. Het is waarschijnlijk de grootste investering van uw leven. Bij PDK Bouw weten we dat het om veel meer gaat dan alleen stenen stapelen. U wilt verzekerd zijn van een goede planning, eerlijk advies, de juiste vakmensen, persoonlijke aandacht en de beste bouwkwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw nieuwbouwproject tot een groot succes te maken.

Bent u geïnteresseerd in een aan- of uitbouw of realisatie van uw nieuwbouwproject? Neem vrijblijvend contact op met PDK Bouw om uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag en maken een offerte op maat.